Kunstværk i Kastrup Lufthavn

Kobberkompagniet har renoveret springvandet i Kastrup Lufthavn som kunstneren Jens-Flemming Sørensen har udført.

Efter renoveringen blev kunstværket placeret i den eksisterende marmorsokkel i Kastrup Lufthavns afgangshal.


Læs mere

Det Kongelige Kobbertøj

Hendes Majestæt Dronningen har for første gang givet tilladelse til offentlig adgang til en udstilling af Kongehusets enestående samling af køkkenkobbertøj i Det Kongelige Køkken på Christiansborg Slot.

Før udstillingen var alt kobber køkkentøjet hos Kobberkompagniet i Kalundborg for at blive renoveret, fortinnet og oppoleret.

Læs mere

Vejrhanen på Vor Frue Kirke i Kalundborg

Tårnhanen på den berømte femtårnede kirke i Kalundborg, var efterhånden blevet svært beskadiget og halen var ved at falde af, derfor blev det besluttet at nu skulle den laves.

Tårnhanen blev taget ned af Albertsen og Holm A/S, og renoveringen blev overdraget til kobbersmedefirmaet Kobberkompagniet i Kalundborg.

Læs mere

Urvisere ved Køge Kirke

Urviserne fra Køge Kirke blev stjålet da der var stillads oppe for at renoverer kirken.

Kobberkompagniet lavede i samarbejde med tårnurmageren to nye visere i kobber, disse blev efter fremstilling afbalceret så de passede perfekt.Lamper i gammel stil

Disse lamper er speciel fremstillet til Bredgade 4 i København, efter en gammel model i zink.

Der er fremstillet støbt ornamentik i kobber efter de gamle udsmykninger. Alt bliver håndlavet af danske kobbersmede hos Kobberkompagniet.Uret ved Gutenberghus

Urskiverne på den kendte gennemgang i Gutenberghus bygningerne i Vognmagergade 11 København, er blevet restaureret hos Kobberkompagniet.

Efter restaureringen blev urene sat op på gangbroen imellem bygningerne. Her fremstår de med nye kobber urskiver som er malet op i de originale farver, og blevet belagt med ny guld forgyldning.

Læs mere